Bij ons wordt u standaard zonder tussenstop naar de luchthaven vervoerd en na aankomst meteen naar huis gebracht. Met deze service onderscheiden we ons van anderen.

ONyVA Airport Service staat voor een zorgeloos begin van uw vakantie. U wordt door één van onze chauffeurs thuis opgehaald en veilig naar de luchthaven gereden. Geen onnodige stress om nog een parking te vinden, geen gesjouw met koffers meer, maar genieten vanaf het eerste moment! Bij terugkomst hoeft u na een vermoeiende vliegreis niet meer zelf achter het stuur plaats te nemen. Wij zorgen er ook voor dat u veilig en volledig uitgerust thuiskomt van uw vakantie. Nadat u de online-reservering hebt ingevuld en verstuurd, ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging per e-mail. Als extra service brengen wij u op de avond voor uw vertrekdatum telefonisch op de hoogte van de definitieve ophaaltijd, zodat u met een gerust gevoel kan gaan slapen en er op die manier zeker van bent dat u wordt opgehaald. Telefonisch reserveren is niet mogelijk.

Onderstaande tarieven gelden voor Midden en Oost Zeeuws-Vlaanderen (incl. Philippine, Hoek, Sluiskil en Sas van Gent) Tarief Zelzate, Westdorpe en Zuiddorpe: – € 7,00 Tarief West Zeeuws-Vlaanderen: + € 20,00 Prijzen per enkele rit*. Alle informatie onder voorbehoud

Nachttoeslag: bij vluchten met een aankomsttijd tussen 22.00 uur en 06.00 uur of met een vertrektijd van de vlucht tussen 05.00 uur en 08.00 uur geldt een toeslag op de rit van totaal €30,00.

Gratis gebruik kinderstoelen
Tweede ophaaladres in andere plaats: + €7,50
Enkele reis: + €5
Buggy, rolstoel, ski’s, golftassen, rollator, huisdier,…: + €5
*Prijzen zijn per enkele rit, heen en terug zijn dus 2 ritten

Voor tarieven van overige bestemmingen, gelieve ons per e-mail te contacteren op info@onyvaairportservice.com.

U ontvangt binnen 24 uur bericht van ons

 
  • AANTAL PERSONEN: 1tm 3 :  EUR 109,00
 OOSTENDE
  • AANTAL PERSONEN: 1tm 3 : EUR 120,00
  • AANTAL PERSONEN: 1tm 3 : EUR 170,00
  • AANTAL PERSONEN: 1tm 3 : EUR 170,00
  • AANTAL PERSONEN: 1tm 3 : EUR 180,00

SCHIPHOL

  • AANTAL PERSONEN: 1tm 3 : EUR 250,00

1. Ophaaltijd heenreis

Het definitieve tijdstip waarop u van huis wordt opgehaald, wordt u de avond voor vertrek tussen 18.00 en 20.00 uur telefonisch medegedeeld. In het geval wij u niet kunnen bereiken, kunt u na 20.00 uur zelf contact met ons opnemen.

De marge rondom het ophaaltijdstip is 15 minuten (ervoor en erna). Indien de chauffeur 15 minuten na de geplande ophaaltijd niet aanwezig is, gelieve ons te contacteren.

2. Online- reserveringsformulier

Reserveren is alleen mogelijk via ons online-reserveringsformulier.

Nu Reserveren

Hier kunt u alle gegevens met betrekking tot uw reservering online aan ons doorgeven. Let er daarbij op dat u deze gegevens juist invult. Vooral bij een aankomst ’s nachts vraagt dit extra aandacht! Indien de vluchtgegevens niet juist aan ons doorgegeven blijken te zijn, kunnen we niet garanderen dat we u tijdig kunnen afhalen. Bovendien brengen we extra kosten in rekening van €50.

3. Vertragingen onderweg

ONyVA kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, die tot gevolg hebben dat u de vliegtuigaansluiting mist. U kunt er echter verzekerd van zijn dat wij er alles aan zullen doen om dit te voorkomen.

4. Bagage

Het vervoeren van één koffer en één stuk handbagage per betalende passagier is inbegrepen. Het meenemen van extra bagage is mogelijk, mits dit vooraf is aangemeld. Dit geldt ook voor het vervoer van ski’s, golftassen e.d. ONyVA is niet aansprakelijk voor zoekraken van of schade aan uw bagage. Bagage die in de taxi is achtergebleven, kan worden afgehaald op het volgende adres: Zeestraat 22 in Zelzate.

5. Terugreis

In geval uw vlucht korter dan 1 uur is vertraagd, hoeft u dit niet door te geven. ONyVA houdt hier al rekening mee. Bij een vertraging langer dan 1 uur, graag even een berichtje over de te verwachten aankomsttijd.

U dient zich na landing te melden bij de aankomsthal van de desbetreffende luchthaven.

Daar wacht de chauffeur u op. U kunt hem herkennen aan het bordje van ONyVA Airport Service.

Reizigers die aankomen op luchthaven Zaventem vinden de chauffeur in de nabijheid van koffiebar “JAVA” in de aankomsthal.

6. Wijzigingen

Wijziging van vluchtnummer en/of datum van uw terugreis, uiterlijk 48 uur voor aankomst van de aangemelde vlucht doorgeven.

7. Betaling

Betaling van het gehele verschuldigde bedrag geschiedt contant aan de chauffeur, op de vertrekdatum.

8. Annulering

Annuleren van het vervoer via ONyVA Airport Service tot 48 uur voor vertrek of aankomst is kosteloos. Bij annuleringen binnen 48 uur voor vertrek of aankomst worden de kosten van het vervoer voor 50% in rekening gebracht. Bij annuleringen binnen 24 uur voor vertrek of aankomst worden de kosten van het vervoer voor 100% in rekening gebracht.