Airport service Particulier

Bij ons wordt u standaard zonder tussenstop naar de luchthaven vervoerd en na aankomst meteen naar huis gebracht. Met deze service onderscheiden we ons van anderen. ONyVA Airport Service staat voor een zorgeloos begin van uw vakantie. U wordt door één van onze chauffeurs thuis opgehaald en veilig naar de luchthaven gereden. Geen onnodige stress om nog een parking te vinden, geen gesjouw met koffers meer, maar genieten vanaf het eerste moment! Bij terugkomst hoeft u na een vermoeiende vliegreis niet meer zelf achter het stuur plaats te nemen. Wij zorgen er ook voor dat u veilig en volledig uitgerust thuiskomt van uw vakantie. Nadat u de online-reservering hebt ingevuld en verstuurd, ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging per e-mail. Als extra service brengen wij u op de avond voor uw vertrekdatum telefonisch op de hoogte van de definitieve ophaaltijd, zodat u met een gerust gevoel kan gaan slapen en er op die manier zeker van bent dat u wordt opgehaald. Telefonisch reserveren is niet mogelijk.


Tarieven

Onderstaande tarieven gelden voor Midden en Oost Zeeuws-Vlaanderen (incl. Philippine, Hoek, Sluiskil en Sas van Gent)  Tarief West Zeeuws-Vlaanderen: + € 20,00 Prijzen per enkele rit*. Alle informatie onder voorbehoud Nachttoeslag: bij vluchten met een aankomsttijd tussen 22.00 uur en 06.00 uur of met een vertrektijd van de vlucht tussen 05.00 uur en 08.00 uur geldt een toeslag op de rit van totaal €20,00.

Gratis gebruik kinderstoelen. Tweede ophaaladres in andere plaats: + € 7,50. Enkele reis: + € 5 .Buggy, rolstoel, ski’s, golftassen, rollator, huisdier,…: + € 5.

*Prijzen zijn vermeld per enkele rit, heen en terug is x 2; Onderstaande tarieven gelden vanaf 01/01/2024.

BRUSSELS AIRPORT (ZAVENTEM):
1 tm 3 personen  155,00

OOSTENDE:
1 tm 3 personen  160,00

CHARLEROI:
1 tm 3 personen  215,00

EINDHOVEN:
1 tm 3 personen  225,00

ROTTERDAM:
1 tm 3 personen  225,00

SCHIPHOL:
1 tm 3 personen  290,00

Voor tarieven van overige bestemmingen, gelieve ons per e-mail te contacteren op info@onyvaairportservice.com.

Reserveren

    Gebruik het formulier om te reserveren. U ontvangt binnen 24 uur bericht van ons.